Ajankohtaista ikoni

Ajankohtaista

Tarkista seuraava hakuaika osoitteesta www.jyu.fi/it

Eero

tietojärjestelmätiede

“Pidin pelien tekemistä harrastuksena, mutta ala vetää hiljalleen puoleensa ammatillisestikin. Tietojärjestelmätieteen opinnoissa se teknologinen puoli on ollut mieluisampaa, mutta pidän kaupallista osuutta kokonaisuuden kannalta tärkeänä – sellainen hapan-imelä -yhdistelmä siis. Vapaa-ajalla harrastan kuorolaulua, olemme esiintyneet mm. yliopiston vuosijuhlassa.”

Elli

tietojärjestelmätiede

“Hain tänne, koska mielestäni IT:ssä on tulevaisuus ja haluan olla mukana. Jos voisin lähettää abi-minälle viestin, niin sanoisin, että teknisyyteen liittyvät ennakkoluulot olivat turhia. Entisen kilpaurheilijan silmissä Jyväskylästä löytyy erinomaiset liikuntamahdollisuudet. Tämä lienee ainoa yliopistokaupunki, jossa laskettelurinteetkin ovat lähellä keskustaa.”

Hanna

tietojärjestelmätiede

“Haluan työhön, joka tarjoaa haasteita ja jonka lopputulos on nähtävissä – voisinkin työskennellä projektipäällikkönä. Hain AMK:sta valmistuttuani tietojärjestelmätieteen maisterikoulutukseen, työllisyysnäkymät ovat paremmat. Suunnittelen gradun aloittamista, aiheina kiinnostaa sosiaalinen media ja toisaalta myös julkisen sektorin IT-hankinnat.”

Petriina

tietojärjestelmätiede

“Tutkinnossa minua kiinnosti IT:n ja kaupallisen alan yhdistelmä. Tavoitteenani on päästä työskentelemään johtavaan asemaan ja opinnot antavatkin mielestäni siihen hyvin valmiuksia. Opiskeluelämä on ollut mukavaa, luennoille ei tarvitse herätä aikaisin ja aikaa jää myös harrastamiselle, johon Jyväskylässä on paljon mahdollisuuksia.”

Teemu

tietojärjestelmätiede

“Hain tietojärjestelmätieteeseen, koska kauppatieteiden maisterin nimike kiinnosti, mutta halusin myös IT-osaamista. Yliopisto tarjoaa paljon joustoa, mutta opiskelijana joutuu ottamaan myös omaa vastuuta, ryhmätyötaidot ovat myös tärkeitä. Jyväskylässä on paljon korkeakouluopiskelijoita, joten täällä on myös todella monipuolinen opiskelijaelämä.”

Noora

alumni

tietojärjestelmätiede

"Tietojärjestelmätiede sopii mielestäni kenelle tahansa kauppatieteistä ja tietotekniikasta kiinnostuneelle. Opinnoissa pidin erityisesti tietojärjestelmien kehittämisprosesseista ja koodaamisesta ja tähtäsin myös niihin liittyvälle uralle. Omien opintojen ohella osallistuin ainejärjestötoimintaan, tutoroin uusia opiskelijoita ja toimin kurssien demo-ohjaajana."

Tuomo

alumni

tietojärjestelmätiede

“Olin aktiivisesti mukana tietojärjestelmätieteen opiskelijoiden ainejärjestön, Dumpin, toiminnassa. Toimin mm. abi- ja fuksivastaavana, eli vastaanotin uusia opiskelijoita ja tutustutin heitä yliopistoon ja uuteen kotikaupunkiin. Jyväskylä on ehdottomasti opiskelijoiden kaupunki, jonne kannattaa suunnata myös aktiivisen opiskelijaelämän takia.”