Ajankohtaista ikoni

Ajankohtaista

Tarkista seuraava hakuaika osoitteesta www.jyu.fi/it

Jenni

tietotekniikka

“Opiskelin alunperin fysioterapiaa, mutta sain ICT-kurssilla kipinän hakea tietotekniikkaan. Monet kurssit ovat mielestäni aika haastavia ja vaativatkin paljon työtä, mutta opiskelu on kyllä palkitsevaa ja viihdyn hyvin. Aion suuntautua tietotekniikan aineenopettajakoulutukseen.”

Aleksi

tietotekniikka

"Hain opiskelemaan koska ohjelmointi kiinnosti minua. Minulla ei ollut aiempaa kokemusta varsinaisista ohjelmointikielistä, mutta se ei ole haitannut, koska opetus alkoi pohjatasolta ja hyvin käytännönläheisesti. Sain opiskelupaikkani jatkuvan haun kautta – monet eivät varmaan edes huomaa sitä vaihtoehtoa.”

Nico

tietotekniikka

“Hain tietotekniikkaan, koska minua kiinnosti miten teknologia muuttaa maailmaa. Pelisuunnittelukurssi onkin ollut suosikkini, siellä oppi oman tulkinnan merkitystä ja kuinka asioihin on harvoin vain yksi ratkaisu. Olen ajatellut lukea sivuaineena japania, kun siihen on mahdollisuus – yliopiston vapaus kymmenkertaistikin motivaationi lukioon verrattuna.”

Niko

tietotekniikka

“En ole vielä pohtinut millaiselle uralle haluaisin. Mobiiiohelmistojen kehitys voisi kiinnostaa,, tässä on vielä hyvin aikaa pohtia sitä mukaa kun käy kursseja. Aluksi kurssit tuntuivat aika helpoilta, mutta haasteellisuus kasvaa sopivasti. Olen ainejärjestömme tapahtumavastaava ja järjestämme opiskelijoille tapahtumia suunnilleen kerran kuussa.”

Sami

tietotekniikka

"Luin ensin tietotekniikkaa Hong Kongissa, missä tahti ja kaiken pisteyttäminen muistutti enemmän kilpailua kuin opiskelua. Jyväskylässä keskitytään paremmin kokonaiskuvaan ja vapaampi kulttuuri sallii kurssien poimimisen omien tavoitteiden mukaan. Minulle on jo kertynyt työkokemusta pelialalta ja aion kehittää myös opintojen ohessa indie-pelejä iOS:lle.”

Irene

alumni

tietotekniikka

"Vaihdoin pääaineeni matematiikasta tietotekniikaksi tutustuttuani siihen sivuaineopinnoissa. Opiskelu vastasi hyvin odotuksiani ja tunnen saaneeni hyvin tukea opinnoissani. Parhaita puolia Jyväskylässä olivat Jyväsjärven luistinrata talvella sekä Harju, jossa loikoilin kesäisin. Eikä pidä myöskään unohtaa mukavia ihmisiä ja monipuolista baarivalikoimaa."

Timo

alumni

tietotekniikka

“Opiskeluaikani kului suunnistaessa, tietotekniikkaa opiskellen ja töitä tehden. Mielestäni Jyväskylä on Suomen paras opiskelijakaupunki. Pyörällä pääsee joka paikkaan nopeammin kuin autolla. Urheilusta, musiikista ja elokuvista kiinnostuneille löytyy menoja. Ihmisiin on helppo tutustua, ja tuttuihin törmää helposti niin yliopistolla kuin kaupungilla.”